?

Log in

No account? Create an account
Wakum Mata!
Politcally Incorrect Musings
MystEEErrrriiiioooooous 
22nd-Jun-2006 07:11 am
linux
[waggles fingers]

Come on. Say it with me while waggling your fingers: "MystEEErrrriiiioooooous!"

I am not impressed by Qwest. I had a cable modem back in SVAZ, but here I am supposed to use DSL. The Actiontec modem is not Linux friendly. I could not get the ethernet port to work . Well, it worked up to the modem, but not beyond. I gave up about 11:30PM last night. A half-hour call to Qwest tech support didn't help. DHCP was not working so I manually configured my network settings. Static IP and DNS. Funny. I have never had this problem with my Motorola cable modem and Netgear router combo. The Actiontec just sucks I guess. Also, I have to have a password and username and it makes no difference if the "My ISP requires a username and password" box is checked. No user/pass, then no internet.

This morning I decided to dink with it again. I did nothing. No settings were changed. It was just working.

"MystEEErrrriiiioooooous!" [waggles fingers]

I tried to get the wireless up and configured, but now my USB external drive where I have the WEP info stored is not working. My USB key is working so I know it must be that drive. Different USB ports didn't help, either. DANGIT! That is where all the photos are!!! GAH!

[Don't make me hack you harddrive! I promise, I won't be gentle with the screwdriver. Just hand over your bits and you may go free.]

I will be very happy to have my own place and return to the goodness of digital cable.
Comments 
22nd-Jun-2006 02:53 pm (UTC)
qwest is the suck...and it might not be the modem...things might be too busy for you to get on..the whole annoyance of DSL.
This page was loaded Feb 23rd 2018, 12:41 am GMT.